Jual Alat Survey, GPS, Total Station, Theodolite, dan Level
Search
Search:
Categories
Shopping Cart
shopping cart
Testimonial
arif abubakar
Tks gan GPS Garmin 158i nya sudah diterima dan dites siap pakai ndak ada kendala pengiriman juga cepat begitu ditransfer langsung dikirim tks ya

AGUS BUDIARTO
Om Nasihun... Terima kasih ya jam tangan GPS Garmin Fenix 3 Sapphire with metal band nya udah saya terima...Mantap banget... Bayar hari ini barang langsung kirim.. 2 hari udah nyampe...sip plaza GPS.... detail

muhammad jaidi
Mas nasihun.. thank u mlm transaksi siangnya barang sdh nyampe... gps garmin 64s and celestron 70 eq nya sdh sampe dengan selamat... thank u,, pelayanan sangat memuaskan plaza gps..

» lihat testimonial
» isi testimonial
USD Calc
US$ x Rp. 14,500 =
Rp.  

»

#5 of 93 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Garmin Fleet 670

 

Advanced Trucking Navigation with the Flexibility of Android™

  • Customizable, scalable and powerful open application platform
  • Garmin serial FMI support to ensure widest compatibility
  • Advanced navigation features found in our top-selling trucking and automotive products
  • Superior, purpose-driven product design
  • Support for card readers, mobile printers, mobile scanners and more

Meet your businesses’ customer service and efficiency goals with the Garmin fleet 670. Our fleet solution for long-haul trucking, the fleet 670 combines the purpose-driven navigation experience of our premium navigators with the openness and flexibility of Android.

With the fleet 670, service providers can introduce customized applications and value-added services that meet their unique requirements as well as connect and control a wide range of external devices over Wi-Fi®, Bluetooth® or serial cable.

The Android Difference

fleet 670 gives providers an efficient way to bundle third-party or custom-developed applications with their unique offerings. By doing so, fleet providers can scale back or eliminate costly internal platform development efforts that combine hardware, software and applications into a single differentiated offering.

In the long run, providers will be able to rapidly roll out apps and new features specific to their targeted customers without depending on third-party technology providers.

The Garmin Difference

With purpose-built hardware optimized specifically for fleet use, 670 provides an uncompromised navigation experience with our proven driver-centric user interface at its core. Its magnetic mount allows for easy removal and docking, which allows fleet 670 to be used for signature capture and proof of delivery. And our NFC (near field communication) feature allows for easy driver/vehicle identification and data syncronization.

Our navigation APIs and built-in fleet management apps facilitate the development of complete solutions. And we have native service provider safeguards to manage and lock end-user content. Best of all: we have support tools and infrastructure in place, such as free lifetime map updates¹ with Garmin Express software support, to assist with any of your needs.

Customized Truck Routing

fleet 670 is preloaded with detailed maps for the U.S. and Canada that also include truck-related restrictions, such as bridge heights, and related information for most major roads and highways. Just enter your vehicle profile information (customizable by height, weight, length, width and hazardous materials) and find truck-preferred routes suitable for your rig and load². You can also enter multiple stops for more efficient routing. The onboard Trip Planner lets you create multiple-stop routes and plan and save future trips.

Simplify Log Management

You record fuel usage and fleet 670 will automatically record state mileage for IFTA fuel logging. Log your Hours of Service and status and it will track your hours and automatically warn of potential HOS violations. Download everything to your computer for convenient, accurate reporting.

Free Lifetime Map Updates

Roads change. Businesses open and close. fleet 670 enables you to keep your device up-to-date with the latest maps¹ that Garmin has to offer, with no fees. Map updates also contain fresher points of interest, so your device can give results that are more relevant and have greater accuracy.

Lifetime Traffic Avoidance

fleet 670 provides optional free lifetime traffic avoidance³ for the useful life of your Garmin device. Be alerted to delays, know how many minutes of delay to expect and if there are any possible detours that may help save time and keep you on your way.

Advanced Navigation

fleet 670 redefines “spoken turn-by-turn directions” with Garmin Real Directions™, easy-to-understand driving directions that guide like a friend, using recognizable landmarks, buildings and traffic lights.

Active Lane Guidance with voice prompts indicates the proper lane needed for your route. Bird's Eye junction view offers a detailed overhead-view of interchanges, looking down as if from overhead, while photoReal Junction View realistically displays junctions and interchanges along your route, including the surrounding landscape.

Providers also can sync a Bluetooth-enabled device, such as their smartphone, to fleet 670 for hands-free calling through its integrated microphone and speaker.

More Information for Your Drive

fleet 670 keeps you informed of upcoming road conditions and restrictions, including sharp curves, bridge heights, weight limits, high wind areas, no trailer or hazardous materials. Alerts to descents and ascents prepare you to shift accordingly. Trucking speed limits appear if they differ from the posted automotive speed limit. fleet 670 provides mile marker information. Its clock changes time zones automatically and provides sunrise/sunset times. It also notifies you of state and country borders.

Physical & Performance

Physical dimensions 6.75"W x 3.85"H x 0.68"D (17.145 x 9.779 x 1.727 cm)
Display size, WxH 5.4"W x 2.9"H (13.7 x 7.4 cm); 6.1” diag (15.49 cm)
Display resolution, WxH 800 x 480 pixels
Display type 6.1” WQVGA color TFT
Weight 10.935 oz (310 g)
Battery rechargeable lithium-ion
Battery life 2+ hours
High-sensitivity receiver  
Headphone jack/audio line-out  

Maps & Memory

Preloaded street maps  
Includes lifetime map updates  
nüMaps Guarantee  
Custom POIs (ability to add additional points of interest)  

Navigation Features

Speaks street names (e.g. "Turn right ON ELM STREET in 500 ft.")  
Voice-activated navigation (operate device with spoken commands)  
Traffic compatible (routes around traffic with a receiver and subscription)  
Lane assist (guides to proper lane for navigation)  
Junction view (displays junction signs)  
Route avoidance (avoid highways, tolls etc.)  
Bluetooth® wireless technology  
Speed limit indicator (displays speed limit for most major roads in the U.S. and Europe)  
View upcoming points of interest along route  

Additional

Additional
  • Tri-axis accelerometer: yes
  • IFTA fuel logging capability: yes
  • HOS violation warnings: yes
  • Specialized truck routing: yes (supports truck-related restrictions in both the U.S. and Canada (customizable by height, weight, length, width and hazardous materials))
  • Truck-specific points of interest: yes
  • Exit services (rest areas, food, lodging, etc.): yes
  • Display elevation grade of current road while driving: yes
  • Includes truck specific features such as state border notices, speed limit changes, sunrise/sunset and mile marker info: yes
  • Connectivity support: Wi-Fi®, Wi-Fi Direct, Miracast, USB (micro), Bluetooth® 2.1+EDR
  • NFC for driver/vehicle identification and data synchronization: yes
  • microSD™ card slot: yes
  • GPS sensitivity: strong, even in-cab through high sensitivity GPS
  • Plug and play: yes with unique magnetic powered mount
  • Audio/video: yes, cab quality (with file playback from microSD card and built-in storage space up to 1080P30 (support for mp3, wmv, wma); hands-free driver operation with automatic speech recognition/Bluetooth support)

This USB mass storage device is compatible with Windows® XP or newer and Mac® OS X 10.4 or later.

Paket Box :

  • fleet 670
  • Micro USB cable
  • Magnetic mount
  • Suction cup
  • Manuals
Login
Information
Banner
Contact
News
3 November 2017
GARMIN MONTANA 680 & MONTANA 680T
Montana 680 dan 680t memang serupa hanya dengan sedikit perbedaan dalam hal peta paket dan kapasitas memori built-in. Keduanya memiliki peta dasar, tapi hanya 680t Montana yang hadir dengan TOPO 100K yang sudah dimuat. Yang terakhir ini memiliki kapasitas memori built-in yang lebih besar dengan 8GB juga. Untuk spesifikasi lebihnya kedua GPS ini sama. detail

11 Oktober 2017
Review Perbedaan Forerunner 935 dan Forerunner 735XT
Garmin baru-baru ini meluncurkan produk baru seperti GPS Watch Vivovit JR 2 dan Forerunner 935. Pada artikel kali ini saya akan bahas perbedaan Forerunner 935 dengan Forerunner 735XT. Kenapa harus bahas kedua produk tersebut? Padahal kan produk yang baru Vivovit JR 2. Karna Forerunner 935 termasuk GPS Premium Running / Triathlon Watch dengan Wrist-based Heart Rate begitu juga dengan forerunner 735XT tapi memiliki fitur multisport. detail

23 September 2017
CARA MEMBUAT RUTE GPS VIA GOOGLE EARTH
tutorial pembuatan rute via google earth detail

20 September 2017
Perbedaan Garmin Nuvi 55LM, Nuvi 65LM, dan Nuvi 2567LM
Kini fitur navigasi sudah tersedia pada smatrphone canggih, tapi apabila kita ingin menggunakan navigasi yang akurat untuk petunjuk alamat yang belum dikunjungi sebelumnya fitur navigasi yang ada dismartphone rasanya sangat kurang. Berikut tipe-tipe navigasi yang barangkali cocok digunakan untuk anda. detail

31 Juli 2017
Keunggulan Garmin GPS 64s yang Wajib dimiliki oleh Pecinta Travelling
Travelling merupakan hobby yang paling disukai oleh kebanyakan orang. Tapi terkadang pada saat kita travelling lokasi yang akan dituju tidak sesuai pada maps yang tertera di smartphone alhasil perjalanan bisa jadi tersasar. Maka dari itu kita harus punya GPS yang sangat akurat sekali untuk mengetahui posisi kita walaupun lokasinya jauh dari lingkungan masyarakat. detail

7 Juli 2017
Perbedaan Leica Disto D2 New dengan Leica Disto D1
Pada artikel kali ini saya akan mendeskripsikan Leica Disto D2 New beserta dengan perbedaan Leica Disto D1, Karena laser meter ini kecil dan bisa dimasukan kedalam saku maka pada saat penggunaanya sangat praktis hingga hasil pengukurannya pun akurat. detail

20 Juni 2017
Merajut Kebersamaan 2017
Alhamdulillah Puji Syukur kepada Tuhan Yang Maha Esa, tahun ini keluarga besar Plaza Gps diberikan umur yang panjang serta raga yang sehat, sehingga bisa berbuka bersama di Saung Serpong pada tahun 2017 ini. Kami keluarga besar Plaza Gps selalu mengedepankan sifat kekeluargaan baik itu karyawan maupun atasan tidak ada perbedaan ataupun rasa canggung diantara kami, hingga kami mencintai apa yang kami kerjakan saat ini. Hidangan yang begitu banyak rasanya tak cukup untuk kami nikmati tanpa adanya keluarga dari masing-masing karyawan, canda tawa tak ada habisnya disaat itu baik anak-anak maupun orang tua. detail

7 Juni 2017
TUTORIAL PENGGUNAAN GPS GARMIN 78s
Penggunaan singkat GPS GARMIN 78s detail

5 Juni 2017
TUTORIAL PENGGUNAAN LEICA DISTO D110
Tutorial penggunaan singkat LEICA D110 detail

5 Juni 2017
TUTORIAL PENGGUNAAN LEICA DISTO X310
Penggunaan leica disto X310 detail

5 Juni 2017
TUTORIAL PENGGUNAAN LEICA DISTO D2
Penggunaan singkat leica disto D2 detail

2 Juni 2017
TUTORIAL PENGGUNAAN GPS GARMIN RINO 650
Tutorial/penggunaan singkat GPS GARMIN RINO 650 detail

1 Juni 2017
tutorial penggunaan GPS GARMIN eTrex Touch 35
Penggunaan simple GPS garmin eTrex touch 35 detail

31 Mei 2017
Harga Drone Dibawah Satu Jutaan Beserta Spesifikasinya
Pengen gaya? Pengen buat vlog tapi modal cameranya murah dan gak jauh keren dari pembuatan film-film keren? Oke gan dan sist disini ane akan bagi infonya. Pertama kalian para agan dan sista harus bener-bener baca spesifikasinya, yang pasti bakalan bikin WoW bacanya karna fitur-fiturnya yang keren… Dijamin W O W…. Woooww……….. detail

31 Mei 2017
tutorial penggunaan leica disto D510
TUTORIAL SINGKAT PENGGUNAAN LEICA DISTO D510 detail

12 Mei 2017
Garmin 64sc, GPS Handheld Kokoh dengan Kamera Flash 8MP dan Geotagging
Hal yang unik dari model ini, GPSMAP 64sc memiliki layar warna transflektif 2,6 inci baru yang dapat dibaca di bawah sinar matahari. GPS dengan sensitivitas tinggi dan penerima GLONASS memiliki antena quad helix untuk memastikan penerimaan yang kuat. GPS dan GLONASS digunakan bersamaan berarti Anda dapat menahan sinyal di hutan dan di daerah tebing, ditambah lagi GPS ini memiliki waktu akuisisi sinyal lebih cepat. Fitur baru lainnya termasuk kompas elektronik 3 sumbu dengan akselerometer dan altimeter barometrik. detail

18 April 2017
Spesikasi Teknis Nikon Nivo 5M
Total Station Nikon Nivo 5M adalah total station dengan kemampuan reflektorless bisa mengukur tanpa menggunakan prisma sampai jarak 500 meter. Type Nivo 5M merupakan type legendaris dengan keyboard dua muka dilengkapi dengan dua buah batere yang bisa sehingga bisa dipakai dalam waktu yang lama. detail

22 Februari 2016
Forerunner 225: Running Watch Terjangkau dengan Fitur Memukau
Forerunner merupakan seri jam tangan sport besutan Garmin yang rilis pada tahun 2003. Kali ini Garmin menciptakan jam tangan baru dengan tipe Forerunner 225, jam tangan ini merupakan running watch kelas menengah yang memiliki harga terjangkau tetapi memiliki fitur yang boleh dikatakan mumpuni. detail

» index berita