Jual Alat Survey, GPS, Total Station, Theodolite, dan Level
Search
Search:
Categories
Shopping Cart
shopping cart
Testimonial
arif abubakar
Tks gan GPS Garmin 158i nya sudah diterima dan dites siap pakai ndak ada kendala pengiriman juga cepat begitu ditransfer langsung dikirim tks ya

AGUS BUDIARTO
Om Nasihun... Terima kasih ya jam tangan GPS Garmin Fenix 3 Sapphire with metal band nya udah saya terima...Mantap banget... Bayar hari ini barang langsung kirim.. 2 hari udah nyampe...sip plaza GPS.... detail

muhammad jaidi
Mas nasihun.. thank u mlm transaksi siangnya barang sdh nyampe... gps garmin 64s and celestron 70 eq nya sdh sampe dengan selamat... thank u,, pelayanan sangat memuaskan plaza gps..

» lihat testimonial
» isi testimonial
USD Calc
US$ x Rp. 14,500 =
Rp.  

#16 of 16 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Garmin vivoactive HR

GPS Smartwatch with Wrist-based Heart Rate

  • GPS smartwatch with a sunlight-readable, high-resolution color touchscreen
  • Built-in sports apps include GPS-enabled running, biking, swimming and more — no phone connection required
  • Customize with free watch face designs, widgets and apps from our Connect IQ™ store
  • Receive smart notifications¹ and smart coaching from Garmin Connect™ when paired with your phone
  • Up to 8 days' battery life² in watch/activity tracking³ mode or up to 13 hours using GPS

vívoactive HR Heart Rate Screen

All Heart, All the Time

With Elevate™ wrist heart rate technology³, you can ditch the chest strap and measure heart rate from the wrist. Using heart rate data, vívoactive HR provides calories burned information and quantifies the intensity of your fitness activities, providing better credit for your efforts.

Keeps Up With All Your Active Moments

Run, bike, swim, golf, ski and more with vívoactive HR. Its GPS-enabled built-in sports apps track your stats while smart notifications allow you to stay connected — all so you can keep your life in balance. vívoactive HR continues to track activity³ throughout your day by counting steps and floors climbed as well as monitoring sleep and calculating intensity minutes. You won’t have to worry about this watch keeping up with you. The rechargeable battery lasts up to 8 days² in watch/activity tracking mode or up to 13 hours using GPS.

Insights from Garmin Connect

Throughout your day, vívoactive HR automatically syncs¹ to Garmin Connect. Garmin Connect is the only free app that gets to know you and then delivers the insights to help you beat yesterday. These include cues to move if you’re not on track to meet your step goal — or shoutouts when you do hit those milestones. Plus, you’ll get healthy tips from experts that become like virtual coaches.

Hit the Ground Running

Using its built-in accelerometer and GPS, vívoactive HR allows you to run both indoors and out. You can set up vibration alerts for heart rate, pace, run/walk intervals and more. Other training features include Auto Lap® and Auto Pause®. Provides post-run summary with stats such as total mileage, calories, average pace and overall time.

On the Bike

The GPS-enabled cycling app measures time, distance, speed and calories. It’s compatible with sensors4, such as speed and cadence, to measure your progress on training rides as well as daily commutes; also compatible with Varia® lights and radar for safer riding.

Dive In

Hit the pool’s lap lanes and see detailed stats like total and interval distance, pace, stroke count, stroke type and more. Let the swimming app calculate your efficiency with swolf, which adds the time and the number of strokes it takes to swim a pool length. Interval Count lets you seamlessly pause and then resume your workout. At the end of a workout, view your summary data, which includes interval and session averages, overall time and personal records. 

Tee Off

Play new courses every day by downloading 1 of 40,000 course maps worldwide from our golf course database. The golfing app can show a simplified view of the green and help you track your score, letting you see if you’re under or over par. The PinPointer feature points you in the right direction when you are unable to see the green. It also measures shot distance at the press of a button.

Row, Row, Row

If you like to paddle board and row — indoor or open water — the built-in paddle boarding app tracks and displays all your stats. See pace, overall time, distance and stroke all at a glance when out on the water or in the gym.

On the Slopes

For a day of skiing or snowboarding, vívoactive HR measures your 3-D speed by calculating the speed and distance on an incline versus latitude and longitude. It also provides your splits automatically and gives you the option to turn on Auto Pause, which freezes the timer automatically when you stop or ride the lift.

vívoactive HR Smart Notifications Screen

Stay Connected

vívoactive HR gently vibrates to alert you to all the same notifications you receive on your compatible device¹ — from phone calls to social media alerts to other alerts from mobile apps. vívoactive HR also displays weather information, temperature and more. Additionally, it lets you control the music on your phone, locate your phone1, remotely control your VIRB® action camera and let your friends and family track your activities in real time with LiveTrack. Personalize vívoactive HR with custom watch faces, data fields, apps and widgets from our Connect IQ™ store.

Physical & Performance

Physical dimensions Watch only: 1.19" x 2.24" x 0.45" (30.2 mm x 57.0 mm x 11.4 mm). Regular fits wrist circumferences 5.39" to 7.68" (137 mm to 195 mm); X-large fits wrist circumferences 6.38" to 8.86" (162 mm to 225 mm)
Display size, WxH 0.80" x 1.13" (20.7 mm x 28.6 mm)
Display resolution, WxH 205 x 148 pixels
Touchscreen  
Color display  
Weight Regular bands: 47.6 g; X-large bands: 48.2 g
Battery Rechargeable lithium battery
Battery life Up to 8 days in smartwatch mode (with 24/7 heart rate monitoring, No-GPS), up to 13 hrs in GPS mode
Water rating 5 ATM
GPS-enabled  
GLONASS  
High-sensitivity receiver  
Barometric altimeter  
Electronic compass  
Smart notifications (displays email, text and other alerts when paired with your compatible phone)  
Vibration alert  
Music control  
Find my phone  
VIRB® control  
Watch functions time, date, calendar, and alarm

Maps & Memory

Waypoints/favorites/locations Save location

Running Features

Accelerometer (calculates distance for indoor workouts, without need for a foot pod)  
Personal records  

Cycling Features

Bike speed/cadence sensor Yes (optional)

Performance Features

Heart rate monitor Yes (wrist-based)
Auto Pause® (pauses and resumes timer based on speed)  
Auto Lap® (automatically starts a new lap)  
Auto Scroll (cycles through data pages during workout)  
Pace alert (triggers alarm if you vary from preset pace)  
Time/distance alert (triggers alarm when you reach goal)  
Heart rate-based calorie computation  
Calculates calories burned  
Customizable screen(s)  
Shock Resistant  

Swimming Features

Pool swim metrics (lengths, distance, pace, stroke count/rate, calories)  

Golfing Features

Measures shot distance (calculates exact yardage for shots from anywhere on course)  
Yardage to F/M/B (distance to front, middle and back of green)  
Yardage to layups/doglegs  
Digital scorecard  

Activity Tracking Features

Step counter  
Auto goal (learns your activity level and assigns a daily step goal)  
Move bar (displays on device after a period of inactivity; walk for a couple of minutes to reset it)  
Sleep monitoring (monitors total sleep and periods of movement or restful sleep)  

Garmin Connect™

Garmin Connect™ compatible (online community where you analyze, categorize and share data)  
Automatic sync (automatically transfers data to your computer)  

Additional

Additional
  • Pairs with your smartphone to gently vibrate and display alerts for incoming calls, texts, emails and calendar items plus notifications from social media and other mobile apps
  • Connect IQ™ Support: yes (watch faces, data fields, widgets and apps)
  • Calculates floors climbed: yes
  • Calculates intensity minutes: yes
  • Wireless Connectivity: yes (ANT+™ and Bluetooth Smart)
  • Supports heart rate and heart rate zone: yes
  • On-device sports apps: running, indoor running, biking, indoor biking, walking, indoor walking, rowing, indoor rowing, pool swimming, golfing, ski/boarding, cross country skiing, stand-up paddle boarding (SUP)
  • On-device widgets/screens: My day, intensity minutes, heart rate, last sport, smart notifications, weather, VIRB® action camera/remote, Varia remote, music player controls, calendar, steps, calories, sleep, run, bike, swim and golf

Compatible Device:

 

 

In The Box :

  • vívoactive HR
  • Charging/data clip
  • Manual
Login
Information
Banner
Contact
News
3 November 2017
GARMIN MONTANA 680 & MONTANA 680T
Montana 680 dan 680t memang serupa hanya dengan sedikit perbedaan dalam hal peta paket dan kapasitas memori built-in. Keduanya memiliki peta dasar, tapi hanya 680t Montana yang hadir dengan TOPO 100K yang sudah dimuat. Yang terakhir ini memiliki kapasitas memori built-in yang lebih besar dengan 8GB juga. Untuk spesifikasi lebihnya kedua GPS ini sama. detail

11 Oktober 2017
Review Perbedaan Forerunner 935 dan Forerunner 735XT
Garmin baru-baru ini meluncurkan produk baru seperti GPS Watch Vivovit JR 2 dan Forerunner 935. Pada artikel kali ini saya akan bahas perbedaan Forerunner 935 dengan Forerunner 735XT. Kenapa harus bahas kedua produk tersebut? Padahal kan produk yang baru Vivovit JR 2. Karna Forerunner 935 termasuk GPS Premium Running / Triathlon Watch dengan Wrist-based Heart Rate begitu juga dengan forerunner 735XT tapi memiliki fitur multisport. detail

23 September 2017
CARA MEMBUAT RUTE GPS VIA GOOGLE EARTH
tutorial pembuatan rute via google earth detail

20 September 2017
Perbedaan Garmin Nuvi 55LM, Nuvi 65LM, dan Nuvi 2567LM
Kini fitur navigasi sudah tersedia pada smatrphone canggih, tapi apabila kita ingin menggunakan navigasi yang akurat untuk petunjuk alamat yang belum dikunjungi sebelumnya fitur navigasi yang ada dismartphone rasanya sangat kurang. Berikut tipe-tipe navigasi yang barangkali cocok digunakan untuk anda. detail

31 Juli 2017
Keunggulan Garmin GPS 64s yang Wajib dimiliki oleh Pecinta Travelling
Travelling merupakan hobby yang paling disukai oleh kebanyakan orang. Tapi terkadang pada saat kita travelling lokasi yang akan dituju tidak sesuai pada maps yang tertera di smartphone alhasil perjalanan bisa jadi tersasar. Maka dari itu kita harus punya GPS yang sangat akurat sekali untuk mengetahui posisi kita walaupun lokasinya jauh dari lingkungan masyarakat. detail

7 Juli 2017
Perbedaan Leica Disto D2 New dengan Leica Disto D1
Pada artikel kali ini saya akan mendeskripsikan Leica Disto D2 New beserta dengan perbedaan Leica Disto D1, Karena laser meter ini kecil dan bisa dimasukan kedalam saku maka pada saat penggunaanya sangat praktis hingga hasil pengukurannya pun akurat. detail

20 Juni 2017
Merajut Kebersamaan 2017
Alhamdulillah Puji Syukur kepada Tuhan Yang Maha Esa, tahun ini keluarga besar Plaza Gps diberikan umur yang panjang serta raga yang sehat, sehingga bisa berbuka bersama di Saung Serpong pada tahun 2017 ini. Kami keluarga besar Plaza Gps selalu mengedepankan sifat kekeluargaan baik itu karyawan maupun atasan tidak ada perbedaan ataupun rasa canggung diantara kami, hingga kami mencintai apa yang kami kerjakan saat ini. Hidangan yang begitu banyak rasanya tak cukup untuk kami nikmati tanpa adanya keluarga dari masing-masing karyawan, canda tawa tak ada habisnya disaat itu baik anak-anak maupun orang tua. detail

7 Juni 2017
TUTORIAL PENGGUNAAN GPS GARMIN 78s
Penggunaan singkat GPS GARMIN 78s detail

5 Juni 2017
TUTORIAL PENGGUNAAN LEICA DISTO D110
Tutorial penggunaan singkat LEICA D110 detail

5 Juni 2017
TUTORIAL PENGGUNAAN LEICA DISTO X310
Penggunaan leica disto X310 detail

5 Juni 2017
TUTORIAL PENGGUNAAN LEICA DISTO D2
Penggunaan singkat leica disto D2 detail

2 Juni 2017
TUTORIAL PENGGUNAAN GPS GARMIN RINO 650
Tutorial/penggunaan singkat GPS GARMIN RINO 650 detail

1 Juni 2017
tutorial penggunaan GPS GARMIN eTrex Touch 35
Penggunaan simple GPS garmin eTrex touch 35 detail

31 Mei 2017
Harga Drone Dibawah Satu Jutaan Beserta Spesifikasinya
Pengen gaya? Pengen buat vlog tapi modal cameranya murah dan gak jauh keren dari pembuatan film-film keren? Oke gan dan sist disini ane akan bagi infonya. Pertama kalian para agan dan sista harus bener-bener baca spesifikasinya, yang pasti bakalan bikin WoW bacanya karna fitur-fiturnya yang keren… Dijamin W O W…. Woooww……….. detail

31 Mei 2017
tutorial penggunaan leica disto D510
TUTORIAL SINGKAT PENGGUNAAN LEICA DISTO D510 detail

12 Mei 2017
Garmin 64sc, GPS Handheld Kokoh dengan Kamera Flash 8MP dan Geotagging
Hal yang unik dari model ini, GPSMAP 64sc memiliki layar warna transflektif 2,6 inci baru yang dapat dibaca di bawah sinar matahari. GPS dengan sensitivitas tinggi dan penerima GLONASS memiliki antena quad helix untuk memastikan penerimaan yang kuat. GPS dan GLONASS digunakan bersamaan berarti Anda dapat menahan sinyal di hutan dan di daerah tebing, ditambah lagi GPS ini memiliki waktu akuisisi sinyal lebih cepat. Fitur baru lainnya termasuk kompas elektronik 3 sumbu dengan akselerometer dan altimeter barometrik. detail

18 April 2017
Spesikasi Teknis Nikon Nivo 5M
Total Station Nikon Nivo 5M adalah total station dengan kemampuan reflektorless bisa mengukur tanpa menggunakan prisma sampai jarak 500 meter. Type Nivo 5M merupakan type legendaris dengan keyboard dua muka dilengkapi dengan dua buah batere yang bisa sehingga bisa dipakai dalam waktu yang lama. detail

22 Februari 2016
Forerunner 225: Running Watch Terjangkau dengan Fitur Memukau
Forerunner merupakan seri jam tangan sport besutan Garmin yang rilis pada tahun 2003. Kali ini Garmin menciptakan jam tangan baru dengan tipe Forerunner 225, jam tangan ini merupakan running watch kelas menengah yang memiliki harga terjangkau tetapi memiliki fitur yang boleh dikatakan mumpuni. detail

» index berita