Jual Alat Survey, GPS, Total Station, Theodolite, dan Level
Search
Search:
Categories
Shopping Cart
shopping cart
Testimonial
arif abubakar
Tks gan GPS Garmin 158i nya sudah diterima dan dites siap pakai ndak ada kendala pengiriman juga cepat begitu ditransfer langsung dikirim tks ya

AGUS BUDIARTO
Om Nasihun... Terima kasih ya jam tangan GPS Garmin Fenix 3 Sapphire with metal band nya udah saya terima...Mantap banget... Bayar hari ini barang langsung kirim.. 2 hari udah nyampe...sip plaza GPS.... detail

muhammad jaidi
Mas nasihun.. thank u mlm transaksi siangnya barang sdh nyampe... gps garmin 64s and celestron 70 eq nya sdh sampe dengan selamat... thank u,, pelayanan sangat memuaskan plaza gps..

» lihat testimonial
» isi testimonial
USD Calc
US$ x Rp. 14,500 =
Rp.  

»

#33 of 33 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Garmin Forerunner® 920XT Tribundle

Garmin Forerunner® 920XT Tribundle

Multisport GPS Watch with Running Dynamics and Connected Features

  • Running dynamics¹ include cadence, vertical oscillation and ground contact time
  • Offers VO2 max estimate², race predictor and recovery advisor
  • Features swim distance, pace, stroke type identification, stroke count, drill logging and rest timers6
  • Smart notifications³ let you see email, text and other alerts on your watch
  • Connected features4: automatic uploads to Garmin Connect™, live tracking, social media sharing

Forerunner 920XT

From the company that launched the world’s first GPS multisport devices comes a watch that’s qualified to guide the training of elite and amateur athletes alike. Introducing Forerunner 920XT — with advanced features including running dynamics, VO2 max estimate, live tracking and smart notifications.

Advanced Training Meets All-day Activity Tracking

Forerunner 920XT packs a fleet of high-end training features into a sleek watch that is wet suit-friendly and about 15 percent lighter than its predecessor, the Forerunner 910XT. It boasts a high-resolution color display; flexible, hinged bands and a watch mode, so you can wear it all day. The activity tracking5 feature measures your steps, sleep and calories burned all day, giving you a more complete picture of your daily activity.

Dive In

Whether you’re training at the pool or out in the open water, Forerunner 920XT captures detailed swim metrics, including distance, pace, stroke count, stroke rate6, and swolf score. The drill logging feature allows you to easily log swim drills and kick sets at the pool, and the 2 types of rest timers keep you pushing off the wall on time. Use time alerts to help you hold your pace, or distance alerts to let you know when a set is over. There are even alerts for calories and stroke rate.

Crank Up Your Training

The 920XT is compatible with sensors such as speed, cadence and heart rate to provide advanced training capabilities for your cycling workouts. It can also display power metrics when paired with ANT+® power meters, including the Vector™ line of single- and dual-sensing pedal options.

If you train with heart rate and a power meter, Forerunner 920XT can derive your VO2 max estimate for cycling to help monitor changes in your fitness. The color gauge shows how you rank compared to other athletes in your age group. Another feature that lets you see how you measure up to others is Garmin Connect segments. Once your ride’s done and uploaded to Garmin Connect, you can see where you stand on the segment leaderboard.

Perfect Your Running Form

Forerunner 920XT helps you train for optimal running form when used with the HRM-Run™ or HRM-Tri™ monitor. This pairing allows the 920XT to report 6 running dynamics metrics: cadence (total steps per minute), stride length (length of your stride from 1 footfall to the next), ground contact time (how much time your foot spends on the ground during each step), ground contact time balance (the left/right balance of the time each foot spends on the ground), vertical oscillation (amount of “bounce” in your step) and vertical ratio (ratio of vertical oscillation to stride length). The 920XT also has a metronome feature with vibration and audible alerts to guide your cadence training.

Advanced Heart Rate-based Features

When used with a heart rate monitor, Forerunner 920XT offers additional features that can dial in your recovery status as well as your racing potential. First is a recovery check, which is a real-time indication of your recovery state within the first several minutes of an aerobic activity. After the activity, the 920XT provides a recovery time indicating how long before you should attempt another hard effort. The 920XT can also estimate your VO2 max for running when used with HRM-Run™ and for cycling when used with a heart rate monitor and power meter. Based on that data, it can predict your running race times for several distances.

Continue to train with heart rate underwater using HRM-Tri™ or HRM-Swim™. HRM-Swim is ideal for pool training with its unique, non-slip design that stays in place, even during wall push offs. For training and racing across all 3 disciplines, HRM-Tri’s soft strap design is as comfortable out of water as it is underwater.

Garmin Connect

Now your brick workouts and race activities have a whole new view in Garmin Connect, our free online community where you can save, plan and share your efforts. When you complete an activity using a multisport activity profile on your device, each leg and transition time is stored in one combined file for easy review and sharing. Individual tabs let you access detailed data for each leg.

There are multiple ways to sync your data with Garmin Connect. The 920XT can transfer the data through the Garmin Connect™ Mobile app on your smartphone using Bluetooth® technology. You can also set up one or more Wi-Fi® hot spots, and the 920XT will automatically sync with Garmin Connect when in range. Or sync with your desktop through a USB connection.

Pair the 920XT with your smartphone and the Garmin Connect Mobile app for additional capabilities that can help you stay connected during your cycling and running workouts or races. The live tracking feature lets you invite followers using email or social media so they can see your stats and location on a map in real time. Smart notifications let you see email, text and other alerts on your watch when paired with your compatible Android™ or Apple® device. When the 920XT is paired with your phone and the Garmin Connect Mobile app, your completed workouts can instantly upload.

Wear Your Personality on Your Sleeve

Download the free Garmin Face It™ watch face app to customize your device with any photo from your smartphone. Just download the app, choose an image from your photo library, adjust the style for time and set it as your watch’s face. Whether it’s a scenic view from your last hike or a picture of your new puppy, with Garmin you can add personality to your watch that’s uniquely you.

¹When used with HRM-Run™ monitor; included with some models, sold separately on others.
²When used with heart rate.
³When paired with a compatible smartphone. Android devices must also use Garmin Connect Mobile to enable smart notifications.
4When paired with your compatible Android or Apple device and Garmin Connect Mobile.
5Activity tracking accuracy
6Swim features are designed to work for the 4 recognized competitive swim strokes. The drill logging feature can be used for other swimming styles

Device wear and care

The Bluetooth word mark and logos are registered trademarks owned by Bluetooth SIG, INC. Wi-Fi® is a registered trademark of Wi-Fi Alliance. iPhone and App Store are trademarks of Apple Inc. Android and Google Play are trademarks of Google Inc.

 

HRM-Tri™ Version

  • Forerunner 920XT
  • HRM-Tri
  • HRM-Swim™
  • Quick release kit
  • Charging/data cradle
  • Manuals
Login
Information
Banner
Contact
News
3 November 2017
GARMIN MONTANA 680 & MONTANA 680T
Montana 680 dan 680t memang serupa hanya dengan sedikit perbedaan dalam hal peta paket dan kapasitas memori built-in. Keduanya memiliki peta dasar, tapi hanya 680t Montana yang hadir dengan TOPO 100K yang sudah dimuat. Yang terakhir ini memiliki kapasitas memori built-in yang lebih besar dengan 8GB juga. Untuk spesifikasi lebihnya kedua GPS ini sama. detail

11 Oktober 2017
Review Perbedaan Forerunner 935 dan Forerunner 735XT
Garmin baru-baru ini meluncurkan produk baru seperti GPS Watch Vivovit JR 2 dan Forerunner 935. Pada artikel kali ini saya akan bahas perbedaan Forerunner 935 dengan Forerunner 735XT. Kenapa harus bahas kedua produk tersebut? Padahal kan produk yang baru Vivovit JR 2. Karna Forerunner 935 termasuk GPS Premium Running / Triathlon Watch dengan Wrist-based Heart Rate begitu juga dengan forerunner 735XT tapi memiliki fitur multisport. detail

23 September 2017
CARA MEMBUAT RUTE GPS VIA GOOGLE EARTH
tutorial pembuatan rute via google earth detail

20 September 2017
Perbedaan Garmin Nuvi 55LM, Nuvi 65LM, dan Nuvi 2567LM
Kini fitur navigasi sudah tersedia pada smatrphone canggih, tapi apabila kita ingin menggunakan navigasi yang akurat untuk petunjuk alamat yang belum dikunjungi sebelumnya fitur navigasi yang ada dismartphone rasanya sangat kurang. Berikut tipe-tipe navigasi yang barangkali cocok digunakan untuk anda. detail

31 Juli 2017
Keunggulan Garmin GPS 64s yang Wajib dimiliki oleh Pecinta Travelling
Travelling merupakan hobby yang paling disukai oleh kebanyakan orang. Tapi terkadang pada saat kita travelling lokasi yang akan dituju tidak sesuai pada maps yang tertera di smartphone alhasil perjalanan bisa jadi tersasar. Maka dari itu kita harus punya GPS yang sangat akurat sekali untuk mengetahui posisi kita walaupun lokasinya jauh dari lingkungan masyarakat. detail

7 Juli 2017
Perbedaan Leica Disto D2 New dengan Leica Disto D1
Pada artikel kali ini saya akan mendeskripsikan Leica Disto D2 New beserta dengan perbedaan Leica Disto D1, Karena laser meter ini kecil dan bisa dimasukan kedalam saku maka pada saat penggunaanya sangat praktis hingga hasil pengukurannya pun akurat. detail

20 Juni 2017
Merajut Kebersamaan 2017
Alhamdulillah Puji Syukur kepada Tuhan Yang Maha Esa, tahun ini keluarga besar Plaza Gps diberikan umur yang panjang serta raga yang sehat, sehingga bisa berbuka bersama di Saung Serpong pada tahun 2017 ini. Kami keluarga besar Plaza Gps selalu mengedepankan sifat kekeluargaan baik itu karyawan maupun atasan tidak ada perbedaan ataupun rasa canggung diantara kami, hingga kami mencintai apa yang kami kerjakan saat ini. Hidangan yang begitu banyak rasanya tak cukup untuk kami nikmati tanpa adanya keluarga dari masing-masing karyawan, canda tawa tak ada habisnya disaat itu baik anak-anak maupun orang tua. detail

7 Juni 2017
TUTORIAL PENGGUNAAN GPS GARMIN 78s
Penggunaan singkat GPS GARMIN 78s detail

5 Juni 2017
TUTORIAL PENGGUNAAN LEICA DISTO D110
Tutorial penggunaan singkat LEICA D110 detail

5 Juni 2017
TUTORIAL PENGGUNAAN LEICA DISTO X310
Penggunaan leica disto X310 detail

5 Juni 2017
TUTORIAL PENGGUNAAN LEICA DISTO D2
Penggunaan singkat leica disto D2 detail

2 Juni 2017
TUTORIAL PENGGUNAAN GPS GARMIN RINO 650
Tutorial/penggunaan singkat GPS GARMIN RINO 650 detail

1 Juni 2017
tutorial penggunaan GPS GARMIN eTrex Touch 35
Penggunaan simple GPS garmin eTrex touch 35 detail

31 Mei 2017
Harga Drone Dibawah Satu Jutaan Beserta Spesifikasinya
Pengen gaya? Pengen buat vlog tapi modal cameranya murah dan gak jauh keren dari pembuatan film-film keren? Oke gan dan sist disini ane akan bagi infonya. Pertama kalian para agan dan sista harus bener-bener baca spesifikasinya, yang pasti bakalan bikin WoW bacanya karna fitur-fiturnya yang keren… Dijamin W O W…. Woooww……….. detail

31 Mei 2017
tutorial penggunaan leica disto D510
TUTORIAL SINGKAT PENGGUNAAN LEICA DISTO D510 detail

12 Mei 2017
Garmin 64sc, GPS Handheld Kokoh dengan Kamera Flash 8MP dan Geotagging
Hal yang unik dari model ini, GPSMAP 64sc memiliki layar warna transflektif 2,6 inci baru yang dapat dibaca di bawah sinar matahari. GPS dengan sensitivitas tinggi dan penerima GLONASS memiliki antena quad helix untuk memastikan penerimaan yang kuat. GPS dan GLONASS digunakan bersamaan berarti Anda dapat menahan sinyal di hutan dan di daerah tebing, ditambah lagi GPS ini memiliki waktu akuisisi sinyal lebih cepat. Fitur baru lainnya termasuk kompas elektronik 3 sumbu dengan akselerometer dan altimeter barometrik. detail

18 April 2017
Spesikasi Teknis Nikon Nivo 5M
Total Station Nikon Nivo 5M adalah total station dengan kemampuan reflektorless bisa mengukur tanpa menggunakan prisma sampai jarak 500 meter. Type Nivo 5M merupakan type legendaris dengan keyboard dua muka dilengkapi dengan dua buah batere yang bisa sehingga bisa dipakai dalam waktu yang lama. detail

22 Februari 2016
Forerunner 225: Running Watch Terjangkau dengan Fitur Memukau
Forerunner merupakan seri jam tangan sport besutan Garmin yang rilis pada tahun 2003. Kali ini Garmin menciptakan jam tangan baru dengan tipe Forerunner 225, jam tangan ini merupakan running watch kelas menengah yang memiliki harga terjangkau tetapi memiliki fitur yang boleh dikatakan mumpuni. detail

» index berita